Hur sänka en Crotch Rocket Höjd

Begreppet "grenen raket" avser högpresterande motorcyklar, vars körställning gör föraren verkar vara kramar cykeln, i motsats till "kryssare," "avbrytare" och andra motorcyklar med en mer avslappnad körställning. Sänkning av markfrigången på dessa motorcyklar inte bara förbättrar den övergripande utseendet på ett sätt, men den lägre markfrigången hjälper också kortare ryttare montera och demontera motorcykeln och hålla motorcykeln stadig under hållplatser med bättre lätthet. Saker du behöver
Skiftnyckel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Vrid den gängade kragen på stötdämparen motsols med en skiftnyckel för att sänka den bakre stötdämparens förspänning justering.
2

Ta bort den befintliga kopplingen förbinder den bakre stötdämparen till den bakre svängarm med en sänkning länk. Höj motorcykelns bakhjul från marken med en motorcykel uttag och koppla bort stötdämparen från länken att byta länken ut. Addera 3

Sänk främre änden av motorcykeln för att ge det en lika markfrigången. Lyft framhjulen från marken med en motorcykel domkraft och lossa bultarna på de främre gafflar med en hylsnyckel. Twist framgaffeln uppåt för hand tills du uppnår önskad ride höjd. Dra åt bultarna med hylsnyckel och sänka motorcykeln till marken.
4

bort överflödig stoppning på motorcykelns sits för att uppnå en lägre ryttare höjd. Detta hjälper till att eliminera "tip-toeing" effekt som plågar kortare ryttare när cykelns markfrigången är för hög. Du kan också byta beståndet sätet för en kortare ersättning från motorcykeltillverkare eller från en eftermarknad leverantör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111472.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.