Fakta om Honda CRF 150 R

Honda CRF150R är bokstavligen en motorcykel i en klass för sig. Ursprungligen meddelades under 2006, är dess fyrtaktsmotor en av ett slag i sin klass, där alla andra mini-motocrosscyklar drivs av tvåtaktsmotorer. Cykeln början flög av monteringsbandet, men nyligen försäljningen fart har avtagit med en allmän brist på konkurrenskraftig framgång för denna modell segment-utmanare. Historia

Meddelat av Hondas motorcykel division den 6 september 2006 till 2007 års modell-års erbjudande var CRF150R möttes med kritisk beröm, förbeställningar, och en lång väntelista. Maskinen har varit relativt oförändrad under 2010, med endast en ny svart plast kåpa färg alternativ görs tillgängliga för 2009 års modell.
Funktioner

nuvarande CRF150R har dess skräddarsydda 149cc vätskekyld, encylindrig, fyrtakts motor parat sig till en nära-ratio femväxlad växellåda. Kraften levereras till bakhjulet med en 420 kedja. Suspensionen utnyttjar fullt justerbara Showa gafflar och bakre stötdämpare, med 10.8 inches av resor som erbjuds till båda hjulen. Den mest populära versionen använder en 17-tum fram och 14-tums bakhjul. På bara 188 pounds våt, och med en 34-tums sitthöjd, är CRF150R en klass ledare för mini-cross-segmentet.
Fördelar

Den främsta fördelen med den fyrtakts CRF150R över konkurrensen är dess breda, linjär effektklassen. Denna expansiva makt eliminerar också behovet av onödigt växling, därmed minskar slitaget på kopplingen. Den extra vikt att cykeln bär runt på grund av den större motorn och mer omfattande ram än de som finns på andra cyklar i klassen innebär att den har en mer stabil och raffinerad rida.
Överväganden

Vissa mindre ryttare kan finna att CRF150R är något tungt och något otympliga, på grund av den extra vikten är placerad högt från marken. Andra har funnit att den kraft som krävs för att dra kopplingen är överdrivet och kan leda till trötthet. I vissa situationer kan även den utmärkta responsen i motorn vara ett hinder när snäva, tekniska situationer måste förhandlas med finess på ett spår.
Potential

CRF150R har det unika och stamtavla för att definiera en ny konkurrenskraftig klass för mini-motocross. Det är unikt på marknaden fyra år efter dess införande, en sällsynt omständighet med tanke på den vanliga eviga målet för andra marknadsaktörer att rikta versioner av sina egna konkurrenskraftiga produkter bara följande år.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107240.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.