Hur sänka en motorcykel Bakfjädring

Med undantag av en specialbyggd maskin, är de flesta motorcyklar för att passa så många olika kroppstyper som möjligt. Tyvärr kan vissa ryttare har fortfarande problem med att plantera fötterna stadigt på marken vid stillastående. För att kompensera för detta, kan motorcykelns bakre upphängningen sänkas, vilket sitthöjden närmare marken. Det finns många sätt att göra detta, men se till att välja en metod som är uppnåeligt för din kompetens och budget. Saker du behöver
Skruvnyckel
Visa fler instruktioner
1

Minska bakre stötdämparens förspänning justering. Denna justering ändrar mängden kompression placerad på stötdämparens fjäder och kan justeras på de flesta motorcyklar genom att vrida stötdämparen är gängad krage med en skiftnyckel. För att minska preload och sänka bakfjädringen höjd, vrid kragen moturs.
2

tillbaka den bakre stötdämparen är slut koppling med en eftermarknad sänkning länk. Länken förbinder stötdämparen till motorcykelns bakre svängarm, ersätta den med en sänkning länk ändrar bakre svängarm vinkel för att sänka den bakre änden av motorcykeln. Installera en eftermarknad länk är en arbetsintensiv pärs, kräver motorcykeln att lyftas från marken för att ta isär stötdämparen och dess länk.
3

Byt stötdämpare med en uppsättning av kortare stötar. Denna metod är idealisk för äldre motorcyklar eller kryssare som använder dubbla stötdämpare bak, och kan göras med delar tagna från andra motorcyklar eller nya eftermarknaden komponenter. Vissa eftermarknaden stötdämpare kan sänka den bakre änden av motorcykeln med upp till 2 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107196.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.