Custom Motorcykel Paint Idéer

Motorcyklar är transportfordon och måste registreras precis som bilar och andra fordon. Vad sätter motorcyklar förutom det faktum att de flesta människor köper dem för skojs skull. Motorcyklar är generellt extra fordon och används som ett sätt att uttrycka din personlighet och vilda sida. Motorcyklar kan målas för att uttrycka dessa känslor på många olika sätt. Traditionell

Medan många motorcykel ägare har anpassade måla jobb målade på sina motorcyklar, det finns vissa stilar som anses traditionella. Från början av anpassade målade motorcyklar, har lågorna varit ett populärt val. Flames kan målas på många olika sätt och färgkombinationer. Tribal lågor, retro flammar, gotiskt flammar, traditionella flammor och även "riktiga" flames har lagts på motorcyklar. Real lågor ser ut som faktiska 3-D bilder av flammor och är handmålade av erfarna målare.

Annan traditionell anpassad färg jobb är att måla motorcykeln en solid färg och lägga ränder. Ränder är handmålade på toppen av en vanlig färg jobb. De kan vara så enkel eller utarbeta som du vill. Ränder har varit populära på motorcyklar under flera decennier.
Detaljerad

Mer avancerade anpassade måla jobb är helt detaljerade och nästan alltid för hand. Dessa paint jobb inkluderar airbrushing och grafisk målning. Större bilder kan målas med en vanlig bil pistolen och färgsystem, men mycket detaljerade måla jobben görs av en professionell airbrush målare. Vissa yrkesmän kan ta din motorcykel och bilder målar du har som du vill ha på din motorcykel. Andra ställa frågor om vad du vill och måla sina idéer på din motorcykel. Dessa är ofta några av de dyraste, men en-av-a-kind och vackra arbeten måla.
Special Paint

Några anpassad färg jobb don 't har något att göra med vad bilder eller symboler används, men med färgen själv. Det finns flera alternativ att välja mellan när det kommer till speciella eller ovanliga färg. Dessa typer av färg är dyrare än vanlig bil färg, men används ofta på motorcyklar på grund av det lilla område som behöver målas.

Chameleon färg är en färg som ändrar färg när det väl är på motorcykeln. Färgen kan se lila på en vinkel och grönt eller blått från en annan. När motorcykeln flyttas ner på gatan, verkar färgen ändras när du ser på det.

Krom färg är relativt nytt och har blivit populär. Chrome färgen måla faktiskt och inte krom, men det ser så ljust och glänsande och är så reflekterande som riktiga krom. Den kromade färg kan vara tonade för att se nästan alla andra färger men ändå har den spegelliknande kvalitet krom. Har specialfärger som kan användas för att få en dramatisk lack

Flera färg företag. Det finns värme-reaktiva färger som ändrar färg när de kyls eller värms upp av solen eller av utomhustemperaturen. Vissa färger har en tillsats som kan göra dem lyser i mörkret. Solljuset laddar färgen under dagen och gör att färgen lyser grön, gul eller blå för ett par timmar efter mörkrets inbrott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106411.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.