Hur man lyfter en ST4S Tank

Ducati ST4S bränsletank, liksom andra Ducati motorcyklar, är ansluten till sätet och svans av motorcykeln för att göra den mer lätt. Tyvärr innebär detta också att lyfta tanken bort från motorn kan utgöra ett problem om du inte vet var de ska leta för att hitta de kopplingar som måste tas bort för att ta bort tanken. Var försiktig när du tar bort tanken på Ducati ST4S motorcykeln, genom att tappa det kan leda till allvarlig skada. Saker du behöver
Socket Block skiftnyckel
av trä
Metric box-end skiftnycklar
Rag
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Stöd Ducati ST4S på sitt centrum står på en plan yta där du kan arbeta bekvämt.
2

Titta under sätet mellan stränghållare av motorcykeln och baksidan av sätet. Leta bultarna som förbinder sätet-tail-tank enhet till ramen av motorcykeln. Ta bort dessa bultar med hylsnyckel.
3

Lyft upp på svansen av Ducati att höja enheten och placera en träbit mellan basen av bränsletanken och ramen för motorcykeln. På framsidan av sätet underifrån ser du bulten som förbinder ST4S "tank till sätet.
4

Demontera skruven förbinder sätet och tanken tillsammans med den metriska box- skiftnyckel. Håll i stolen och gör detta långsamt för att förhindra stolen från att falla av motorcykel som du tar bort bulten.
5

Lay sätet för motorcykeln åt sidan. Ducati tank är nu löst från sitt monteringsläge. För att ta bort tanken helt och hållet, placera en trasa på toppen av motorn för att innehålla bränslespill. Vrid de två plastdetaljer som håller fast gummislangar till botten av bränsletanken, med hjälp av fingrarna. En liten mängd bränsle kommer att droppa ut ur slangarna på trasan.
6

Koppla torkapparaten slangarna från framsidan av tanken vid styret genom att komprimera komprimering clips, med hjälp av en tång. Ta loss den elektriska anslutningen på basen av bränsletanken från sin sockel. Dra tillbaka och upp på tanken att ta bort det från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111373.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.