Hur man tar bort Chain Länkar Utan Chain Breaker Tool

Det finns en hel del motordrivna objekt som använder en kedja , såsom en skoter , motorcykel , eller ens några gräsklippare . Dessa kedjor måste regelbundet underhållas som alla andra delar på en bil , och ibland kan man behöva ta av kedjan från att upprätthålla andra delar av fordonet . Det bästa sättet att göra detta är med en kedja breaker , men inte alla har tillgång till det verktyget . Om du inte har en, så kan du fortfarande separera kedjan med lite arbete . Saker du behöver
roterande verktyg med slipskiva
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den del av kedjan som du vill separera . Leta nitarna på kedjan som du vill ta bort . Slipa huvuden bort av nitar med hjälp av roterande verktyg med slipskivan .
2

Placera huvudet av skruvmejsel mellan mitten av kedjan och den övre plattan på kedjan , precis nedanför där nitarna var i steg 1 . Vrid handtaget på skruvmejsel för att ta bort locket på kedjan , och separera de två delarna av kedjan .
3

Upprepa steg 1-2 för exakt motsatt sida av kedjan som du tog bort i föregående steg . Dra kedjan av av de olika dreven och bort från fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107226.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.