Hur Gear en Raptor 700 för toppfart

Yamahas Raptor 700 har en fem-växlad växellåda som kombinerar med främre och bakre drivhjul att tillhandahålla kombinationer utväxling för varje växel. Beståndet motorcykeln har en toppfart på cirka 55 km /h som du kan utrusta mer toppfart genom att göra vissa modifieringar. Erfarna mekaniker kan demontera växellådan och montera en högre femte växeln på den huvudsakliga axel med speciell bearbetning utrustning. Den genomsnittliga gör-det själv mekaniker kan spara kostnaden för en professionell och öka toppfarten för en Raptor 700 genom att modifiera förhållandet stock drevet. Saker du behöver
28-tand drivkedjehjulet
träklossar
Metric hylsa och spärrskaft
gummiklubba
Tänger
metriska skiftnycklar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt femstegad växellåda i "Neutral". Rulla Raptor framåt eller bakåt tills du kan enkelt komma åt befälhavaren länken i kedjan. Blockera bakhjulen med träklossar.
2

Lossa och ta bort skruvarna vid kedjan locket på vänster sida av motorns vevhus med en metrisk hylsa och spärrskaft. Tryck de yttre kanterna av locket med en gummiklubba för att driva bort den från vevhuset. Dra av locket för hand för att komma åt lager 32-tand drivhjul.
3

Ta befälhavaren länken i kedjan med tång. Spara befälhavaren länken och klippet. Lyft kedjan från drivhjulet. Låt ändarna av kedjan att vila på golvet nära bakhjulet.
4

Bifoga en metrisk hylsa på veven bulten i mitten av drivhjulet som en backup. Lossa och ta bort skruvarna som håller drevet på axeln fläns med en 12 mm metrisk skiftnyckel. Spara bultarna. Knacka ytterkanterna av beståndet kedjehjulet med klubban som du dra bort veven flänsen för hand.
5

Montera en 28-tand drivhjulet på ytan av flänsen för hand. Vrid drevet och rikta in hålen med de gängade hålen bakom. Skruva sparade drevet bultarna i hålen för hand.
6

Fäst metrisk hylsa och spärrskaft på veven bulten i mitten av drivhjulet som en backup. Montera en 12 mm hylsa på en momentnyckel. Dra åt drevet bultarna till 45 foot-pounds med momentnyckel.
7

Loop den övre delen av kedjan på det nya drevet. Anslut ändarna av kedjan med den sparade ögla.
8

Återkoppla kedjan locket till vevhuset med de sparade skruvarna. Dra åt bultarna ordentligt med hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111372.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.