Hur Dra kedjan på en 2000 KTM 300 EXC

När du spänna kedjan på din KTM 300 EXC , måste du spänna kedjan av produktspecifikationen finns i bruksanvisningen till den typ av ridning som du gör . På baksidan sway arm är linjer och antal och på bakaxeln är ett litet aluminiumblock med samma siffror och linjer . När bakaxeln är lös så allt du behöver göra är att dra bakhjulet tillbaka och linje upp linjen på blocket med linjerna på baksidan sway arm . Saker du behöver
Motorcykel jack
Skiftnyckel
Owners manual
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln jack s lyft plattan under de två metall kors balkar på botten av vevhuset . Lyft cykeln från marken . Lokalisera och lossa axelmuttern på bakaxeln med hjälp av skiftnyckel .
2

hittar du enheten specifikationer kedjespänningen i bruksanvisningen . Dra bakhjulet tillbaka något för att rada upp spänningen linjer på axeln med spänning linje på axeln blocket .
3

Dra åt axelmuttern på bakaxeln med hjälp av skiftnyckeln gång spänningsbenen linjerna har anpassats. När spänningen linjer linje , se till att bakhjulet är perfekt centrerat på bakaxeln . Sänk cykeln till marken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107443.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.