Hur man tar bort den inre Primary Cover från en Harley

Det finns några skäl för att ta bort den inre primära locket på en Harley-Davidson motorcykel. Men det vanligaste är: att installera en bred drivrem och offset remskiva, för att ta bort den inre primära luckan lagret eller att ersätta både primära omslag med flashier krom och kära. Ta bort den inre primära locket är en avancerad Harley projekt. Prova inte detta hemma om du inte är helt säker på att du kan ta din motorcykel isär och sätta ihop den igen. Saker du behöver
insexnyckel
Hylsnyckel
insexnyckel hotell med förlängning
Breaker bar
Motorcykel jack
Kopplingsfjäder kompressor
Gummiklubba
6-tums längd 2x4 (tillval) katalog Inre primärskyddet lager och tätningar installer /remover verktyg (tillval) katalog dräneringskärlet
Replacement primärfluid avtappningspluggen (tillval) katalog Shop trasor
Tänger Billiga 3-fots längd stålrör (tillval)
Visa fler instruktioner
1

höja din motorcykel helt från marken med en motorcykel domkraft och se till att motorcykeln är stabil .
2

Hitta den primära kontakten vätska avloppet i nedre botten av yttre primära luckan. Sätt ett uppsamlingskärl under pluggen, ta bort pluggen med en insexnyckel och dränera primärfluiden.
3

bort växelspaken och vänstra fotstödet med en hylsa eller ringnyckel. Ta bort alla fem yttre primära skruvar med en insexnyckel.
4

Använd en kompressor kopplingsfjäder att komprimera kopplingsfjädrar. Ta bort muttrarna på kopplingen dubbar med en skiftnyckel. Avlägsna plattan kopplingstrycket, fjädrar och släpper skiva. Inspektera friktionsplattorna för mörka strimmor, vilket brukar tyda på skeva kopplingsplattorna. Ta friktionsplattorna och kopplingsskivorna.
5

Lokalisera kedjespännaren och avlägsna spännaren bulten med en skiftnyckel. Avlägsna kedjespännaren för hand. Lokalisera oljekopp röret. Vissa Harleys har inte en smörjanordning rör. Om din gör, ta bort det.
6

Använd en hylsa förlängning och uttag för att staga motorn och dreven koppling.
7

bort kompensatorn muttern med en breaker bar och uttaget. Det kan vara till hjälp för att förlänga hävstångseffekten av breaker bar med en 3-fots längd stålrör. Ta startmotorsolenoiden och motor. I vissa Harleys, kan du behöva ta bort avgasrören också.
8

Lokalisera och ta bort muttern kopplingsnavet med en skiftnyckel. Ta det primära kedjan, kompensator, framdrev och kopplingsnavet. Ta bort eventuella oljeledningar bakifrån primära och undanröja eventuella återstående oljeledningar med en tång och trasor butik. De oljeledningar kommer att täckas i motorolja.
9

Använd en skiftnyckel för att ta bort jordledningen fäst vid en av de två fästbultarna nära växellådan. Använd en skiftnyckel för att ta bort de sex inre primära fästskruvar på båda sidor av den inre primära.
10

bort den inre primära. Ibland primära kan tas bort efter att knacka försiktigt med en gummiklubba. Det är accepterat butiken praxis att använda en 2-by-4 och en hammare för att ta bort den inre primära luckan om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110437.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.