Hur man byter strålkastare på en Harley-Davidson Triple Tree

De flesta Harley-Davidson motorcykel strålkastare monteras direkt på Triple Tree, klämman-liknande struktur som stödjer framgaffeln och styret. Denna placering gör att strålkastaren att vända i den riktning motorcykeln styrs, som ger tillräckligt med ljus för att lysa upp en mörk kurva på vägen. När glödlampan bränner ut, ta bort och byta glödlampan genom strålkastarens lätt att åtkomst plats på Triple Tree. Även om det finns vissa skillnader mellan intervallen maskiner erbjuds av Harley-Davidson, är jobbet enkelt och kan utföras på de flesta av bolagets motorcyklar. Saker du behöver
kryssmejsel
H4 strålkastare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruven i botten av den yttre strålkastare trimringen med en Phillips-skruvmejsel. Dra trimringen utanför strålkastaren skalet.
2

Ta bort den inre ringen strålkastarens inställning med en stjärnskruvmejsel. Detta gäller bara för modeller Road King och modeller som har en helt sluten strålkastare kåpa.
3

Dra Strålkastarglas ur strålkastaren skalet. Dra gummistövel från baksidan av strålkastare linsen. Koppla ur eluttaget från strålkastaren stiften på baksidan av objektivet.
4

Kläm lampan-klämman, dra sedan bort klämman från glödlampan. Dra ut glödlampan ur strålkastarens lins.
5

tag i nya H4 glödlampan genom sina stift, undvika all kontakt med glaset delen av kolven. Skjut glödlampan i strålkastaren linsen, matcha de upphöjda delarna av lökens bas med skårorna skurits in i linsen. Pressa stoppbygeln och lås den på plats över basen av glödlampan.
6

Anslut eluttaget på plats under lampan stift, tryck sedan gummistövel på plats. Skjut Strålkastarglas i strålkastaren skalet, placera Harley-Davidson-logotypen på framsidan av linsen i upprätt läge.
7

Installera den inre anpassningen ringen, om det togs bort tidigare. Sätt tillbaka den yttre täckring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111674.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.