Lägga Studs till en motorcykel Seat

Dubbade sätena kan låna en nostalgisk, men ändå tufft, utseende till en cruiser-stil motorcykel. Tyvärr köper en eftermarknad dubbade säte oftast kräver en rejäl investering. Med lite hårt arbete, kan du lägga till dubbar till din motorcykel s lager sits att replikera utseendet till en bråkdel av kostnaden. Medan du kan välja att använda dyra nit-stil dubbar, med den dualistiska pyramid-typ dubbar tillgängliga från din lokala hantverk butik kan sänka kostnaderna avsevärt och ger samma högkvalitativa utseendet. Saker du behöver
Tändningslns
insexnyckel
Hylsnyckel
Staple Remover Review Liten brytjärnet
fronter pyramid dubbar
Craft rakkniv
Kraftig häftpistol eller nitpistol
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen från din motorcykel, med antingen knappat sadellåset eller genom unbolting den från ramen med en Allen eller hylsnyckel.
Sida 2

Vänd stolen över. Bänd upp häftklamrarna förenade sätesöverdraget i sittunderredet, med användning av en klammerborttagaren eller en liten pry bar. Borra locket nitar ut försiktigt med en borrmaskin och en 1/8-tums lite, om din sittunderlag är fäst med nitar. Dra av locket av sätesplattan.
3

Skjut paret av utsprång på undersidan av din första stud i klädseln, ta sedan bort stud. Försök inte att pressa stiften genom locket vid denna tid, gör du bara en uppsättning av fördjupningar. Skär ett litet hål i mitten av varje fördjupning med ett hantverk rakkniv.
4

Skjut stud s nitar helt genom klädseln tills spetsarna sticker ut från insidan av klädseln. Böj stiften mot varandra med ett par nål-tång för att säkra tappen på plats.
5

Skjut stiften på nästa stud i sittunderlag nära den tidigare stud. Avlägsna tappen och skär hål för stiften. Skjut tappen på plats och böja sina klor i med ett par nål-tång. Upprepa tills du har dubbdäck på sätet för att passa dig.
6

dubbelkolla stud stift på insidan av klädseln. Kontrollera att alla stift har böjts helt och att tapparna hålls stadigt på plats.
7

Lay klädseln över din motorcykel säte pan, sedan vända hela sitsen upp och ner. Dra sidorna av sittunderlag tätt runt framför sätets pan. Fäst klädseln till pannan, med en kraftig häftpistol eller nit pistol. Arbeta från den ena sidan till den andra, dra sittunderlag tätt över kanten på sätet pannan och häftning eller nitning locket på plats.
8

tillbaka sätet på din motorcykel, med nyckelharpa sätet lås eller Allen eller hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111248.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.