DIY Motorcykel Seat

Din motorcykel kan ta dig långt om du vet hur man underhåller den väl. Bortsett från att bibehålla dess interna delar och motor, måste du också se till att du är bekväm under cykling. Sätet på din motorcykel kan bryta eller göra din ride. Om stolen är för hårt eller löst installerad kommer den att göra det svårt att ta en lång åktur. Du kan skapa din egen motorcykel sits i det mest bekväma material för att säkerställa en mer njutbar åktur. Saker du behöver
Måttband
Flathead skruvmejsel
Gel pad
Vinkelslip
Sax
Spray-on lim
1/4-tums ark skum med öppna celler
Kraftig häftapparat
Visa fler instruktioner
1

Ta av sitsen på din motorcykel och använd din måttband för att få sina exakta mått. Se samma mått när man köper en dyna gel säte för att göra det nya sätet.
2

bort taket på gamla sätet med en skruvmejsel för att ta ut häftklamrar.
Sida 3

Placera sätet på en plan yta med rätt sida upp, och ställa geldynan över det.
4

Spåra konturerna av geldynan på skummet av säte. Ta bort alla onödiga skum som du vill ta bort den ursprungliga sätet med en vinkelslip. Ta den med avsiktliga rörelser att ta ut små delar av skummet i taget. På trimmade urtaget i din stol skum liksom nedre delen av geldynan
5

Spray lim. Låt limmet torka i en minut innan du sätter gel pad på sitsen.
6

Skär skum med öppna celler till den exakta formen på din motorcykel sits med sax. Spraya lite lim på toppen av sätet och låt den torka i minst en minut innan du fäster nyklippt skum på den.
7

tillbaka den ursprungliga klädseln på sätet, dra åt ordentligt till täcka hela ramen. Använd en kraftig häftapparat för att hålla locket på plats och placera den färdiga produkten tillbaka på din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109260.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.