Hur installerar jag ett K & N luftfilter för en Suzuki Boulevard C50T?

Air filter på en motorcykel hjälpa till att hålla smuts, skräp och smuts från att komma in i motorn. Du bör installera frisk luft filter som en del av din vanliga underhållet förfarande. Visuellt kontrollera din luftfiltret var 25.000 miles och ändra den varje 50.000 miles. Byte av luftfilter på din Suzuki Boulevard C50T är en snabb, enkel procedur. Du behöver bara en insexnyckel och ett nytt filter för att slutföra jobbet. Saker du behöver
K & N luftfilter, artikelnummer SU-8001
insexnyckel
Rag
Visa fler instruktioner
1

Leta luftfilterlocket på din Suzuki Boulevard. Det är på höger sida av motorn, bakom krom kåpan.
2

Rotera luftfiltret avtappningspluggen i moturs riktning. Detta kommer att bli en liten plugg på sidan luftfilterskyddet. Om det inte finns någon luft i luftfiltret kammaren, kommer det att frigöras när du gör detta. Sätt i kontakten på plats när du är klar släpper luften.
3

Använd en insexnyckel för att ta bort de två skruvarna som håller luftfiltret på. Du tar bort även dessa i ett moturs sätt. Sätt dessa skruvar på en säker plats.
4

Ta filtret locket och dra av den. Ta lockets packning också. Detta kommer att vara en gummi bit som sitter på toppen av luftfiltret.
5

Dra luften filtrera ut och lägg den åt sidan. Rengör insidan av filtret församling med en trasa.
6

Ta den nya K & N filter ur lådan och placera den inne i filter. Sätt packningen tillbaka på toppen av filtret och byt filtret locket.
7

Använd insexnyckel för att fästa skruvarna på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110311.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.