Custom hjälm Design Idéer

Eftersom det finns så många motorcykelhjälmar ute, kommer en anpassad färg eller utformning jobb gör att du sticker ut från resten av cyklister på vägen. Detta kan bestå av en intressant färg jobb med symboler eller mönster som matchar din motorcykel lack själv eller coola smycken läggs till hjälmen, vilket gör att du ser mer extrem eller kallt som du kryssning på vägen. Oavsett de mönster läggas till din motorcykel hjälm, kommer du vara cool ... och säkert. Airbrush Painting

Har designen retuscherade på, ungefär som färgen på utsidan av en bil eller på motorcykel själv. En enkel lack i samma färg som cykeln i sig kan göras ganska billigt och effektivt för runt $ 150 till $ 200. Men mer intrikata mönster, som de på airbrushhelmet.com, kan variera från $ 250 till $ 350 och kan bestå av mönster som lågor, huvuden robot och dödskallar, vrida hjälmen till en duk av dess eget. Eller om du kommer med din egen personliga design, som med en tatuering, kan många av dessa begåvade airbrush konstnärer målar dem på din hjälm för dig.
Julgranskulor

Vissa motorcykelhjälmar behöver mer än bara en airbrush paint jobb att sticka ut. Genom att ha spikar installeras ovanpå den mindre Harley eller hjälmar Chopper du ser ut som en tuff biker av Hells Angels lore - eller kanske bara en avfälling från den gamla turkiska militären under det ottomanska imperiet dagarna. Spikes runt kanten av hjälmen i sig har också blivit populärt, även om dessa kan vara farligt om hjälmen är involverad i att skydda dig i en kollision och dessa spikar bryta. Köpa motorcykel "bling" är också ett alternativ, som består av billig metall och strass, som kan limmas på hjälmen själv i dina egna mönster. Lägg silver hästar, stjärnor eller skallar på hjälmen, som din egen personliga huvprydnad. Många webbplatser har online-information om hur man gör detta, så gör motorcykel butiker, som antingen fäster smycken för dig eller säljer du de objekt så att du kan montera den själv.
Hjälmhår

hjälmen blir som en ryttare huvud själv, har falska frisyrer skapats för att lägga till hjälmen. Köpa några av motorcykeln mohawksna med fame bristly hår i en variation av färger och längder som ska läggas till i mitten, vilket ger föraren en intensiv, punkish utseende. Eller för kvinnliga ryttare som vill göra ett uttalande som de kryssning på vägen, lägga flätor och hästsvansar, som också kan köpas för hjälmar i en mängd olika färger som varm rosa och blå eller ens en mer realistisk brunett, rödbrunt och blond. Många webbplatser har online-information om hur man gör detta, så gör motorcykel butiker, som kommer antingen fästa håret för dig eller säljer du de objekt så att du kan montera den själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106476.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.