Om hjälmanpassad Goggles

Goggles som arbetar med just din motorcykel eller ATV hjälm har blivit vanligare som antalet människor som gillar terrängfordon har ökat. Goggles som är kompatibla med din hjälm är lättare, mer slagtålig och bättre passform. Hjälm tillverkare erbjuder ofta sina egna linjer av glasögon som de specifikt konstruera att arbeta med sitt varumärke på hjälmen. UV skydd

Helmet-kompatibla glasögon kan ha UV beläggning för att skydda mot solreflexer eller att helt enkelt vara tydliga skyddsglasögon. I vissa fall kan du ha möjlighet att utbyta olika typer av goggle linser men ändå använda samma goggle ramar under hela din resa. I alla fall, detta fungerar UV beläggning på samma sätt som vanliga solglasögon gör:. Den mörkare linsen, den högre nivån av UV-skydd
Shatter Resistance

Eventuella hjälm-kompatibla glasögon som du köper bör ha splitterresistenta linser. Detta är särskilt viktigt för off-road ridning, men det är fortfarande viktigt för de gånger då du befinner dig rida på vägen. Stenar kastas från leden eller även stora fel kan utlösa förödelse genom att krossa icke splittras resistenta linser. Detta händer vanligtvis med linser av glas. Leta efter hjälm-kompatibla glasögon gjorda med polykarbonat linser som är betydligt hårdare än glas och mer reptålig än andra typer av plast.
Lens Replacement

Byta dina glasögon linser kan bli nödvändig om något slår de linser, eller de lider annan skada som du tappar, trampa på eller köra över dem. Även om det kan vara dyrare initialt, kan du spara pengar om du köper glasögon med utbytbara objektiv. Utbytbara linser kan du byta ut linserna relativt billigt. Många av de glasögon som produceras av företag som också tillverkar hjälmar har denna funktion, eftersom de specifikt utforma sina glasögon för att arbeta med sina hjälmar.
Överväganden för Glasögon

Vid tidpunkten för offentliggörandet, inga tillverkare av hjälm-kompatibla glasögon producerar receptbelagda linser för sina glasögon. Men att köpa glasögon som passar bekvämt över din receptbelagda glasögon är en viktig faktor som man måste ta hänsyn till. Inte alla goggles passar över glasögonen du redan bär. När du köper din hjälm-kompatibla glasögon, prova på hjälmen, sätta på dina glasögon och prova på de glasögon som går med hjälmen. Om du kan känna ramarna gnugga för hårt på tinningarna eller klämma ihop, kommer kombinationen av hjälm, skyddsglasögon och glasögon resulterar troligen i en huvudvärk ut på leden. Välj alltid hjälm-kompatibla glasögon som fungerar bra med dina befintliga glasögon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111231.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.