Hur Tint baklyktor på en Suzuki GSX-R6

Nyansering bakljus har blivit riktigt populär de senaste åren, främst på grund av hur bra de ser på svarta bilar. Toning ett bakljus är också väldigt lätt att göra, och inte tar en hel del skicklighet eller kunskap att bemästra. Varnas, dock är denna modifiering inte lagligt i varje stat, så kolla din lokala lagar innan du gör jobbet. I det här fallet är projektet fordonet en 2008 Suzuki GSX-R6 motorcykel, och jobbet är att nyansen på bakljusbelysningar. Saker du behöver
bakljus toning färg
Red instegsskydd pad
Maskeringstejp
Maskering Cleaner papper
/avfettningsmedel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
luddfri pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

skruva isär bakljus med 1/4-tums Ratchet och uttag. Den bakljus hålls på plats via två skruvar på sidorna av lampan.
2

putsa linsen med den röda instegsskydd pad. Du vill ta bort glansen från plasten, så se till att du går över hela belysningen ytan av linsen. Alla omgivande plast behöver inte vara repig.
3

Mask bort plasten delen av huset med hjälp av maskeringstejp och maskeringspapper. Du vill skapa en ren tejp linje runt linsen själv, se till att hålla alla de band linjerna rena. Varje område som inte maskeras kommer vara tonade, så ha det i åtanke.
4

rengöra linsen med ett rengöringsmedel /avfettningsmedel och en luddfri pappershandduk.
5

Skaka burken med bakljus toning spray och lätt coat lins med färgen. Var mycket lätt på det första skiktet, som dess gjorts för att skapa ett baslack för extra färg, så du behöver inte dra linsen.
6

Applicera ett annat lager färg efter bakljus har torkat. Du kan testa torrhet genom att peka på området maskeringstejp där någon översprutningen har landat för klibbighet. Denna päls borde vara lite tyngre, men inte oversaturating.
7

Applicera ytterligare ett lager färg till bakljus, denna gång en våt päls. Det betyder att färgen ska appliceras så att det verkar vara våt som dess torkning, inte prickig som de två föregående stegen.
8

Fortsätta tillämpa färg tills du kommer till önskad nivå av mörker. Tänk på belysning källa som kommer att lysa upp linsen, och se till att du inte överdriva det, annars kommer du bara får en svart bakljus.
9

Avlägsna maskeringstejpen och papper en gång linsen har torkat, och montera linsen på motorcykeln med 1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106526.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.