Hur man bygger LED Motorcykel Baklyktor

LED bakljus för din motorcykel är inte bara billigare än original bakljus, de är också säkrare, producerar betydligt mer ljus än vad som är möjligt med vanliga lampor. Lyckligtvis installera LED-bakljus i din befintliga ljuset bostäder är snabbt och enkelt. Konverteringssatser är tillgängliga via motorcykel återförsäljare och kataloger. Med tillgången på relativt billiga och enkla att installera LED-komponenter, konstruktion av en LED motorcykel bakljus bara inte ekonomiskt. Saker du behöver
Motorcykel LED lampa
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Välj typ av LED bakljus du vill installera på din motorcykel. Alternativen för att uppgradera eller konvertera dina befintliga lampor är oändliga, så det kommer att avgöra hur lätt du vill slutföra omvandlingen. Ta beståndet bostäder bakljus med en skruvmejsel och beståndet glödlampan.
2

Installera LED bakljus lampor för det enklaste, snabbaste omvandlingen. Även om dessa är lite dyrare än andra konverteringsalternativ, kommer de att vara för evigt, och är helt idiotsäkert att installera. Uttaget för ljuset sitter på plats där den ursprungliga glaskulan passform.
3

Installera en komplett LED-kit ljus konvertering på din motorcykel för att matcha utseendet på bakljus. Full motorcykel konverteringssatser inkluderar fem LED-lampor, en för respektive blinkers och en för bromsljuset. Detta alternativ kommer att spara lite pengar totalt sett, eftersom de enskilda lamporna kostar ganska lite mer än att köpa kitet alla tillsammans. Installationen av denna typ av utrustning innebär inget annat än att dra ur gamla ljus och koppla in LED-lampa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110539.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.