Oljebyte Instruktioner för en 2007 Yamaha V-Star 1100

Yamaha V-Star 1100 är en cruiser motorcykel som drivs av en 1063-kubik-centimeter overhead-cam V-twin motor. Den långa, låga ram, lång hjulbas, dubbla kromade avgasrör och ekerhjul skapar en retro look. Inte byta olja regelbundet kanske inte bara påverkar motorn, men transmission och koppling som smörjs med motorolja också. Saker du behöver
dräneringskärlet
Metric Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Momentnyckel 4 liter motorolja
Visa fler instruktioner
1 < p> Starta motorn och låt är tomgång några minuter för att värma motorolja. Stäng av motorn och placera ett uppsamlingskärl under oljeavtappnings bulten nära den främre ramen nedröret
2

Vrid oljepåfyllningslocket -. Ligger på vänster sida av motorn - off i en moturs. Avlägsna bulten oljan rinna med en hylsa och spärrnyckel i moturs riktning. Låt använd motorolja rinna in i pannan.
3

Byt bulten oljeavtappningsskruven och dra åt den med en hylsa och momentnyckel till 31 foot-pounds.
4

Placera en tratt i oljepåfyllningshålet. Lägg 3.17 liter motorolja.
5

Ta bort tratten och sätt tillbaka oljepåfyllningslocket.
6

Starta motorn och låt den gå på tomgång under några minuter för att värma oljan. Stäng av motorn och vänta ett par minuter för oljan att rinna helt i sumpen i botten av motorn.
7

Kontrollera oljenivån genom peering i synglaset monterad i sidan av motorn nära botten. Se till att oljenivån är vid den övre markeringen på synglaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111223.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.