Hur att reparera Kick Start för en Yamaha Dirt Bike

Den kickstart på en Yamaha dirt bike är vad du trycker ner på att starta motorn . Den kick start är ansluten till en metallstav som sticker ut från den nedre sidan av motorn. På botten av kick start är en rund klämma som är åtdragen på metallstången . När du rider Yamaha dirt bike , lera och annat skräp får mellan klämman och metallstång . Ungefär lika ofta som du byter olja bör du ta bort kick start och rengör åsarna som drar åt runt metallstång och säkra kick start på stången hålla kickstart glider . Saker du behöver
Wrench
runda metall stålborste
Visa fler instruktioner
1

Park cykeln på plan mark i ett väl upplyst område och låta motorn svalna helt innan du fortsätter . Leta reda på muttern på undersidan av klämman som håller fast kickstart.
2

Ta bort muttern på undersidan av klämman med nyckeln . Dra kick start av av metallstången och rengör insidan av klämman med hjälp av borste metalltråd. Se till att allt skräp är helt borttagen .
3

Skrubba metallstång som kommer ut från sidan av motorn med borste metalltråd och ta bort allt skräp från stav. Byt kickstart till metallstav . Byt ut muttern till botten av klämman och dra åt muttern med nyckeln så hårt du kan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107417.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.