Hur man återuppliva ett motorcykel batteri

batterier är designade för att underhålla och hålla en ganska jämn mängd elektrisk laddning i sina celler. Så om strömmen i din motorcykel tar slut och du misslyckas med att förse det med en ny laddning av makt, så småningom att batteriet inte kommer att kunna starta upp. Inte papperskorgen en gammal, sliten batteri men eftersom det är ett sätt att återuppliva din cykel batteri och föra den till nytt liv. Om batteriet är lämplig för restaurering, kommer det fungera som vanligt när du är klar. Saker du behöver
Slow-laddning desulfator batteriladdare
Skruvmejsel
Tetrasodium EDTA
Varmt vatten
Batterisyra
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla ifrån batteriet från motorcykeln och anslut den till långsam laddning desulfator batteriladdare. Haka positiva klämman till batteriets pluspol och marken till marken.
2

Låt batteriet ansluten till laddaren över natten eller längre om laddaren inte anger den är klar. Vänta bara tills lamporna på laddaren berätta cykeln har tävlat. Addera 3

Testa batteriet i din cykel för att se om den har återupplivats. Om inte, gå vidare till nästa metod.
4

Pop bort propparna på toppen av batteriet med en skruvmejsel och spiller ut syran inuti. Du kan återanvända denna syra när du är klar återuppliva batteriet.
5

Lös 2 msk tetrasodium i 1 liter vatten och fylla varje cell med blandningen. Låt batteriet i blöt över natten.
6

Kontrollera färgen på vätskan i cellerna på morgonen. Om det inte är rent och klart i färg, tom ut i cellerna och fyll dem med mer av tetranatrium blandning.
7

Töm och fyll cellerna tills vätskan inuti är klart när du checkar in morgonen. Refill cellernas batterisyra med antingen nya eller syran du bort tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108622.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.