Hur man tar bort den Speedo Cable i en KLR 650

Att köra en dual-sport motorcykel erbjuder upplevelser både på väg och i terräng. På grund av de varierande miljöer KLR 650 kommer mer sannolikt att behöva ett regelbundet underhåll schema. Att lära sig att arbeta på KLR 650 genom klasser, läsa böcker och titta på video kommer att lära dig hur man förbereder för en mängd olika underhållsproblem. Saker du behöver
Jack stå
Hylsnyckel
22 mm hylsa
17 mm nyckel
2 tegelstenar (tillval) katalog 2 träbitar, 2-by-4 - av-8-tums (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Roll stödbenet under KLR 650 placera domkraften under den bakre kanten på skidplate. Höj stödbenet tills framdäcket är fem inches från marken. Den bakre däcket kvar på marken för stabilitet.
2

Dra sprinten ur klacken bulten. Klacken bulten ligger längst ner på framgaffeln nära mitten av däcket.
3

Fäst en 22 mm hylsa till hylsnyckel och plats på den högra klacken som du är mot framdäcket. På den vänstra klacken bifoga en 17 mm nyckel. Håll 17 mm skiftnyckel samtidigt som du vrider den högra klacken motsols tills den kopplas bort från axeln.
4

Support framdäcket med ett par tegelstenar, ett par 2-by-4-av-8 -tums bitar av trä, eller dina fötter, tryck sedan den exponerade axeln genom framgaffeln tills den kommer ut.
5

Skjut framdäcket tillbaka mot ramen lossnar den från framgaffeln. När det är klart, dra hastighetsmätaren bostäder från framdäcket.
6

Rulla hjulet framåt mellan de främre gafflar och ställ åt sidan.
7

Skruva hastighetsmätaren kabel från hastighetsmätaren bostäder. Ställ åt sidan huset.
8

Lossa skruvarna som håller den främre kåpan och sedan dra bort cykeln. Att göra detta kommer att ge tillgång till toppen av hastighetsmätaren kabeln.
9

Följ kabeln till baksidan av instrumenthuset. Skruva hastighetsmätaren kabeln och ta bort från den KLR 650. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111088.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.