Återställa en Honda CB350

Honda CB350 var en oerhört populär motorcykel produceras av det japanska företaget mellan 1968 och 1973. Orsakerna till dess popularitet var dess pålitliga fyrtakts 325cc motor och dess låga pris. Både i USA och Europa, var det en av de snabbast säljande motorcyklar, särskilt bland tonåringar som söker tidig transport. Det ses nu som en klassiker i motorcykeln världen, med många versioner som ska återställas med nya ägare. Instruktioner
1

Byt däck. Över tiden gummit försämras, liksom det inre röret. Däcken ska bytas regelbundet, så det kanske inte alltid är nödvändigt som en tidigare ägare kan ha tagit hand om detta för dig.
2

Rengör hjulen. Den ursprungliga CB350 hade tråd hjul, som såg fantastiskt men var känsliga för väder och vind och tenderade att rosta om den inte vårdas ordentligt. Stålull och några krompolish kommer att föra dem tillbaka till gott skick.
3

Reparera lädersäten. Över tiden sömmen runt sätet kan ha lossnat eller lädret själv kan ha slitna. Om skadan är minimal, då läder polish och en synål kan vara allt du behöver, men annars kan hela sätet måste reupholstered.
4

Byt bromsarna. Om cykeln inte har omhändertagna på rätt sätt, då bromsarna kan blekna, vilket ökar bromssträckan. Eftersom denna cykel hade bara en 325cc motor, var dess toppfart inte stor, så bromsen design är helt grundläggande och lätt repareras.
5

Kontrollera elektroniken, inklusive lampor och rattar. Den CB350 var en mycket tillförlitlig cykel, men med tiden sina glödlampor kan bränna ut, kan trådarna blekna och vatten kan kortslutningar.
6

service av motorn. Detta är nödvändigt endast om det uppenbarligen finns ett problem, men så länge det har vårdats med något, bör det vara bra, eftersom dess motor noterades för sin pålitlighet.
7

Städa cykel totalt. Det fanns massor av krom på CB350, inklusive avgassystemet, styret och vakter lera. Liksom hjulen, kan dessa rosta, så stålull och krompolish kommer att krävas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110618.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.