Hur sänka en Honda XR80

Honda XR80 motorcyklar är ganska låg på marken med stock inställningar. Men av olika skäl, kanske du vill sänka fjädringen på en av dessa motorcyklar ytterligare. Processen är ganska enkel, och kräver endast grundläggande verktyg. Saker du behöver
Motorcykel pallbock eller center standLarge skruvmejsel eller crowbarHammer
Visa fler instruktioner
1

Dra motorcykeln till ett öppet, tillgängligt område, och lyfta cykeln på en pallbock eller centralstödet. Se till att den bakre däcket har all tyngd den och kan röra sig fritt.
2

Lokalisera stötdämpare på motorcykeln. Använd sedan en stor skruvmejsel eller en kofot och en hammare för att lossa åtdragningsbult på toppen av chocken. Detta kommer att vara den lägre av de två tunna bultar på toppen shock mount. Lossa skruvarna genom att placera kofot eller skruvmejsel på kvadrerade kanten av bulten, och bultande bulten lös.
3

Vänd hela chock montering moturs bara använda handen. Detta kommer att skapa slack i suspension och orsaka sätet av motorcykeln för att sänka.
4

Håll vrida chock montering tills motorcykeln är i önskad höjd.
5

Dra åt chock bultarna på samma sätt som du lossade dem. Pound dem flera gånger och få dem så tätt som möjligt. Detta kommer att hindra dem från att komma loss och uppskovet kommer att sag ännu lägre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106368.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.