DR350 specifikation

Suzuki DR350 är en motorcykel som tillverkades 1990 till 1999. Den DR350 är väl känd för att vara en cykel som kan både off-road och på-vägen ridning. Alla detaljer på cykeln (dess specifikationer) är det som gör Suzuki DR350 den unika och multicapable maskin som dess ryttare kan ta genom de tuffaste banorna samtidigt som de kan hantera väl på vägen. Hjulbas

hjulbas på en motorcykel är avståndet mellan mitten på framhjulet och mitten av bakhjulet. I mitten av varje hjul är den punkt vid vilken hjulet vanligen gör kontakt med marken. Det DR350 har en hjulbas på 56,7 inches med undantag för de modeller som tillverkades under 1998 och 1999, som båda har en 57,1-tums hjulbas. En hjulbas på 50-talet anses genomsnittet för små. Detta gör DR350 kan smidigare hantering på smuts spår. Den kortare hjulbas håller cykeln mer kontrollerad.
Längd

Den totala längden av de DR350 varierar mellan 85 och 88 inches. En längd på 80-talet anses vara kort. En kortare cykel hanterar generellt bättre än både trottoaren och stigar smuts. Ju kortare längd tillåter åkaren mer kontroll över riktningen för cykeln under normal körning. Det möjliggör också mer höjd under hopp som skapar möjligheter för och jippon. En längre cykel styr väl över trottoaren och ofta tillåter åkaren att bära med utrustning om det behövs.
Motor

Motorn på DR350 är en fyra- taktsmotor. Detta innebär att varje gång vevaxeln roterar, fullbordar motorn fyra separata åtgärder eller stroke. Det första slaget drar luft och bensin in i cylindrarna i motorn. Det andra slaget skjuter cylindern tillbaka upp och komprimerar blandningen av gas och luft. Det tredje slaget är ett resultat av en explosion av gas-och luftblandningen. Denna explosion är vad som rör vevaxeln runt igen för att slutföra en annan cykel. Det sista slaget gör att avgaserna (rök) från explosionen att fly från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108126.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.