Hur du justerar styret på en VTX Honda Motorcykel

Av alla justeringar du kan göra på din VTX Honda motorcykel, justera styret är en av de minst komplicerade. Det är inte att säga att justera stängerna är en kick, men när du blir bekant med processen, kan du justera styret för vissa typer ridning. Du kanske föredrar staplarna rullas tillbaka för street ridning, och rullade framåt för långa kryssningar. Styret på din VTX Honda är säkrade i två bar fästen ovanpå styrningen headsetet. Det första steget är att komma åt komprimering bultarna på varje fäste. Saker du behöver
fin spets skruvmejsel
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på cykelställ. Leta upp de små kromade lock i urtag på toppen av varje svärdsinfästning.
2

Sätt punkt för en fin spets skruvmejsel i skarven mellan ett av locken och fördjupningen.

Billiga 3

Bänd försiktigt av locket genom att arbeta skruvmejseln i en vinkel för att undvika repor på locket. Bänd resterande caps bort på samma sätt och ställ dem åt sidan.
4

Lossa komprimering bultarna på varje fäste motsols med en insexnyckel. Sitt på sadeln och håller i handtagen. Lyft eller sänk styret till önskad vinkel.
5

Dra komprimering bultarna på varje fäste medurs med insexnyckel. Lyft upp och tryck ner handtagen för att se till att staplarna är säkra. Dra åt bultarna igen, om det behövs.
6

Sätt lock på plats igen och trycker på vart man ner med rumpan i din skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110984.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.