Skillnaden mellan en Honda Gold Wing och Silver Wing

Honda gör ett urval av motorcyklar och skotrar, inklusive Gold Wing och silver cyklar Wing. Båda är utformade för komfort när man rider, men de två flyglarna är helt olika maskiner. Style

Honda Gold Wing är en motorcykel, medan Silver Wing är en skoter. Gold Wing har en stor, hård stil, med breda säten och fasta glasfiber sadelväskor. Silver Wing har en traditionell scooter stil med viss kantighet Gold Wing stil, men inga sadelväskor.
Motor

2010 Gold Wing har en 1832-kubik-centimeter, sex-cylindrig motor med två ventiler per cylinder och en enkel överliggande kamaxel konfiguration. Silver Wing har en 582-kubik-centimeter, två-cylindrig motor med fyra ventiler per cylinder och dubbla överliggande kamaxlar konfiguration.
Transmission

Silver Wing har en automatisk remdriven transmission, medan Gold Wing har ett system kardandrift med fem manuella växlar. En axel-enheten använder en fast metallaxel som kretsar kring en svängtapp för att stänga av bakhjulet. En remdrift system använder ett bälte för att vrida bakhjulet.
Marknaden

Silver Wing främst är utformad för pendling, men kan användas för touring, medan Gold Wing riktar sig speciellt till den långväga touring marknaden. The Gold Wing sport extra lyxiga touring funktioner såsom radiosystem, satellitnavigering och även en krockkudde, Silver Wing saknar dessa funktioner Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109053.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.