Hur anpassar jag en VTX 1300?

Köpa en motorcykel är bara början. Från början, vill du göra din cykel unik. Personlig komfort kommer först, eftersom det finns så många sits, fotpinnen och styret kombinationer som det finns folk att välja dem. Andra, vill du din cykel för att se bra ut och helt din egen så den inte försvinner i mängden på den kommande bike rally. Följ stegen nedan för att anpassa din Honda VTX1300. Saker du behöver
Design Accessoarer koncept
Skift och verktyg
Painter
Visa fler instruktioner
1

upprätta en budget och design ett koncept . Planeringen är förmodligen den viktigaste fasen, så att du inte blir distraherad. Med tillbehör, är det lätt att gå över din budget i vissa kategorier, lämnar inga pengar för andra. Bestäm hur mycket du kommer att spendera på varje del av ditt projekt och se till att din design håller sig inom den budgeten.
2

köpa och installera tillbehör du har valt för din design. Leta efter de bästa priserna. Det finns hundratals online-återförsäljare, och naturligtvis Honda erbjuder anpassade tillbehör för VTX. Från luftfilter till krom bult covers, från extra belysning till bagage, erbjuder varje tillverkare och katalog något annorlunda till varierande priser. Shoppa runt kan också hjälpa dig att hålla dig inom din budget. När du har köpt de tillbehör, installera dem och se om de passar som planerat och fortfarande följa konceptet du designat. Den bästa tiden att revidera anpassning är i början, när du inte har investerat mycket pengar och kan enkelt ändra kurs.
3

Välj en anpassad färgsättning. Detta kan ske genom Honda eller en lokal konstnär. Konsultera lokala mc-butiker för att hitta en pålitlig och seriös målare. Lackerade delar kan köpas på nätet också, och Honda och andra återförsäljare har några färgbelagd burkar i ett utbytesprogram: dina gamla burkar och en avgift för nya, målade anpassade sådana. Välj färg alternativ som bäst passar din budget och designkoncept du har skapat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109794.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.