Hur man gör en Trike

En trike är ett trehjuligt fordon som kan rymma en eller två personer. En trike är ett bra sätt att öka lastkapaciteten och åtnjuta samma glädje en motorcykel ger utan att kompromissa en jämn och stabil gång. Allt du behöver göra en trike är en motorcykel, vissa färdigheter bearbetning och någon att hjälpa dig i processen. Saker du behöver
Motorcykel
Jack Tool Review svarv
Axle
Trailer hjul
Visa fler instruktioner
1

lyfta din motorcykel med ditt uttag. Demontera bakhjulet. Släpp de två muttrarna på ena sidan av bakaxeln. Skjut bakhjulet framåt och skjut kedjan från kedjehjulet. Dra bakhjulet och bakaxeln off.
2

Bestäm hur på längden och bredden på din trike. Du bör också besluta om hur länge bakaxeln blir. När du har beslutat om längden dimensionen, dra längden på den aktuella bakaxeln från den längd du har just fastställt. Dela sedan det nummer som du får med två för att få längden på axeln du ska svetsa på de två sidorna av den befintliga axeln.
3

Skär ett galvaniserat stålrör med en svarv att få den tjocklek som matchar den befintliga bakaxeln. Skär annan galvaniserade stålrör samt att matcha din önskad längd. Sedan svetsa varje skär galvaniserade stålrör till vardera änden av axeln. De bör vara perfekt kvadrat.
4

Fäst hjulnaven till nya axeln och anslut dem till båda ändarna av större axel. Skjut in den nya axeln på svingen. Dra åt muttrarna och placera kedjan tillbaka på drevet.
5

Installera släpvagnens hjul till slutet av den nya axeln. Skjut hjulen på hjulnaven och dra åt muttrarna för att se till att hjulen är korrekt fastsatta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110318.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.