Vad Är Highway Bars?

Highway barer är utformade för att ge extra skydd för nedre extremiteter och motorcykelns motorblocket under en stoppad hösten eller långsam sladd. Dessa stänger kan lager-utrustade eller läggas som en eftermarknad alternativ till din cykel. De kan lätt installeras inom en timme. Eftersom dessa är cykel-specifika, kommer du vill välja en uppsättning som passar din motorcykel. Andra namn

Highway barer är också omväxlande kallas krasch barer, vakter motor, barer rulle och barer säkerhet.
Syfte

Highways stängerna är fäst vid motorcykelns ram och sträcker sig utåt på sidorna av cykeln. Motorväg barer fungerar som ett stag om motorcykeln faller vid en hållplats eller medar med en lägre hastighet. I teorin kommer det att bli mindre påverkan på förarens ben och motor när motorvägen barer genomförs. När en krasch eller nedgång sker vid en högre hastighet, kommer dock skyddet inte lika betydande.
Byggande

Du kan hitta olika storlekar av motorvägen barer som passar ditt märke och modell av motorcykel. Dessa stänger är vanligen tillverkade av stål på grund av styrkan av metallen. Ofta blir det förkromat stål för estetik.
Installation

Varje motorvägen bar installation varierar, men det finns grundläggande instruktioner. Läser instruktionerna helt innan du installerar. Först du ansluter de fästen som följde med satsen, om det finns någon. Om det finns, ansluter du dessa till ramen på din cykel med bultarna som, mellan de ner rören i fronten. Du kommer troligtvis att ta bort motorns fästskruvar på båda sidor, placera motorvägen barer på plats och använda utökade bultar för att fästa dem på plats. Om det inte finns några fästen, kommer du ansluta den direkt till ramen med skruvarna ur satsen. Gör alla andra nödvändiga justeringar eller rekommenderas i produktens instruktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110897.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.