Hur registrerar jag en motorcykel Bärgning titel i San Diego?

Enligt bilförsäkring priser, har ett fordon med en bärgad titel skadats allvarligt till där försäkringsbolaget bestämmer det skadestånd är värda mer än själva fordonet. När dessa fordon repareras, skänks de bärgade titlar så eventuella framtida ägare vet vad de ska köpa. I San Diego, Kalifornien, finns det lite olika krav när du registrerar en bärgad motorcykel än när du registrerar en cykel med en ren titel. Med rätt pappersarbete, inspektioner och information, bör du vara i och ut ur DMV i en timme eller två. Saker du behöver
Ansökan om titel eller registrering (REG 343) katalog Bevis på bilägandet
Kalifornien Bromsar och Ljus kontrollintyg
lämpliga avgifter (kan variera)
Visa mer Instruktioner
Förberedelser
1

fylla i en ansökan för avdelning eller registrering (REG 343). Dessa kan hittas på DMV eller online i Kalifornien DMV: s webbplats (se "Resurser").
2

Leta och se till att du har bevis på ägande. Den Kalifornien DMV accepterar Certificate s avdelning, Ansökningar om dubbla titlar och certifikat Bärgning i ditt namn eller att överföras till ditt namn. Du kan också behöva en Bill of Sale, mätarställning och fullmakt att slutföra ägarbytet till dig, om du inte redan har.
3

Få kontrollerade fordonet antingen på lokala DMV eller av California Highway Patrol (CHP). Din motorcykel kommer att behöva passera inspektion för titel och registrering. DMV kan hänvisa dig till kraftvärme, som genomför inspektioner enligt överenskommelse. Om så är fallet, kontakta CHP att boka tid (se "Resurser"). Ta eventuella reparationer kvitton och pappersarbete om fordonet med dig till inspektionen.
4

Få dina bromsar och lampor kontrolleras och certifieras. Kaliforniens Bureau of Automotive Repair kan hjälpa dig att hitta den närmaste platsen för kontroll (se "resurser"). Addera Besöker DMV
5

samla in all information och pappersarbete från avsnitt ett och bege dig till din lokala DMV. Överväga att göra en avtalad tid,. Processen oftast går mycket snabbare efter överenskommelse
6

Gå till information eller checka in fönstret för att checka in om du har ett möte. Annars, ta ett nummer. DMVs skiljer sig åt i hur de ger siffror, vissa kräver att du få en i ett specifikt fönster medan vissa helt enkelt kräver att du tar ett nummer från ett automatiserat system.
7

Vänta och lyssna efter ditt nummer vara heter. Du kan antingen få kallas hörbart över en högtalare eller ditt nummer kan komma upp på en skärm. När kallas, kommer du också få i uppdrag att gå till ett visst fönster.
8

Följ instruktionerna från DMV arbetstagaren. Du måste ge honom all information för din motorcykel förvärvats i avsnitt ett. Du måste också betala eventuella avgifter för att lämna med din registrering. Efter genomgången kommer DMV arbetstagaren lämna troligt du din registrering, men i vissa fall DMV kan skicka den till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107498.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.