Hur du återställer en Kawasaki Prairie Belt Switch

En upplyst bälte ljus på din Kawasaki Prairie instrumentpanel är vanligtvis en indikation på att ATV bältet är klar för utbyte eller justering. Men, när remmen tas om hand av, har ljuset en vana att hålla sig runt. Många Prairie ägare väljer att ta itu med problemet genom att rida med ljuset på, eftersom det inte finns något synligt sätt att återställa ljuset. Att göra det är farligt, men eftersom ljuset inte kommer att kunna varna dig om potentiella bälte problem. Lyckligtvis återställa ljuset är en snabb uppgift som kan sätta stopp för din frustration. Instruktioner
1

Park ditt Prairie på en plan yta och vrid tändningen till läge OFF. Låt din Prairie svalna i minst 15 minuter.
2

Följ rembrott sensorns ledningar från den rektangulära rutan ovanför CVT remmen på höger sida av motorn till Prairie s kabelnät. Dra ledningarna är 2-polig kontakt från selen.
3

Koppla de grå och svarta ledningar kontakter, ovanför CVT remskyddet. Anslut den manliga grå kontakten i den kvinnliga svarta kontakten och den manliga svarta kontakten till det kvinnliga grå kontaktstycket.
4

Förvandla din Prairie s tändningslåset till läget På. Bältet ljuset börjar blinka. Vrid tändningsnyckeln till läget efter 10 sekunder.
5

Koppla de grå och svarta kontakterna och anslut dem till sina respektive kontakter. Återanslut rembrott sensorns 2-stiftskontakt till Prairie kabelnät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110797.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.