Hur Dra en Framdrev på en CBR1100XX

En Honda CBR1100XX drivs av en kedja-drivsystem som använder ett par kedjehjul att vrida bakhjulet. Del av att upprätthålla kedjan ligger i att byta ut dreven om någon av deras tänder är slitna eller trasiga för att förhindra kedjan från att halka. Till skillnad från det bakre drevet, som är monterad på bakhjulet för enkel borttagning, är det främre kedjehjulet gömd under ett litet lock på vänster sida av motorn. För att dra kedjehjulet måste CBR s fairings delvis bort. Det här jobbet kommer att ta dig minst 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
4 mm insexnyckel
Hylsnyckel
8 mm hylsa
14 mm hylsa
27 mm hylsa
10 mm skiftnyckel
Visa mer instruktioner
1

Dra trimma klipp ut från botten av den vänstra nedre kåpan. Skruva av spackling s bultar med en 4 mm insexnyckel. Dra spackling bort från den vänstra sidan av motorcykeln för att komma åt Framdrev luckan.
2

Lossa bakaxelns mutter, med hjälp av en hylsnyckel utrustad med en 27 mm hylsa. Lossa muttrarna på båda bakre hjulets kedjespännare med en 10 mm nyckel. Vrid spännare 'justeringsbultar moturs med en 10 mm nyckel för att lossa kedjan.
3

Lyft upp motorcykeln på dess centrum står, sedan Skjut bakhjulet framåt för att lossa kedjan ytterligare .
4

Skruva ur skruvarna från Framdrev lockets kanter med en 8 mm hylsa. Dra bort luckan från motorn.
5

Placera motorcykeln på första växeln, med hjälp av mul-manövrerad växelspak, för att förhindra att det främre kedjehjulet roterar. Lyft kedjan utanför framkugghjulet. Skruva loss drevet s monteringsbulten med en 14 mm hylsa, sedan dra drevet från motorns mellanaxel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110335.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.