Långsam hastighet körteknik

manövrering motorcykel vid låga hastigheter kan krävas i tung trafik och när man rider i områden med begränsat utrymme, till exempel en parkeringsplats. Slutföra manövrar på en motorcykel vid låga hastigheter kan vara svårt på grund av disken styrning problemet med motorcykel hjul vid låga hastigheter. Många problem orsakas av kopplingen slirar och broms problem. Counter Styrning

Counter styrning tekniker används vid låga hastigheter, runt 15 mph och mindre, motorcykel säkerhet rapporter info. För att effektivt manövrera en motorcykel vid låga hastigheter, är föraren skyldig att vrida styret på cykeln i den riktning som krävs medan stödd tyngden av sin kropp i motsatt riktning för att undvika att falla från motorcykeln. Denna teknik uppnås genom att luta den vikten av föraren mot den yttersta fotstödet av motorcykeln. Lutar åt olika håll när man färdas i låg hastighet kan orsaka problem, eftersom omställningen ryttarens vikt kan resultera i skakig ridning med ryttaren inte helt i kontroll över motorcykeln. Addera Kollar

Ett stort problem med att köra motorcykel vid låga hastigheter tittar vägen framåt, enligt Motorcykel Safety Info. När du reser mycket långsammare, vanligen under 15 mph, kan föraren titta mot vägen omedelbart framför motorcykeln. En tydlig väg bör planeras genom att föraren hela tiden, vilket ser mer än tre till fem meter framåt för att säkerställa att föraren är medveten om andra fordon, fotgängare och hinder i vägen.

Bromssystem

effektiv bromsning tekniker för färdas i låg hastighet är den begränsade användningen av frambromsen av föraren, med frambromsen ofta vara för kraftfull för att låta motorcykeln att stoppa utan att föraren förlorar kontrollen . Den bakre bromsen på en motorcykel är ofta tillräckligt kraftfull för att stoppa en motorcykel snabbt vid låga hastigheter. Användning av kopplingen och bakbromsen är en effektiv teknik för att styra en motorcykel vid låga hastigheter utan att använda gaspedalen.
Turning

Slutföra svängar när du flyttar i låg hastighet är svårt, med möjlighet att falla från motorcykeln en ständig fara, varför Bike rapporter. Undvika användning av frambromsen när halvvägs genom en tur är en vanlig orsak till krascher. När i färd med att vända, bör framhjulet på motorcykeln rätas innan den främre bromsen. Denna teknik används för att slutföra U-svängar på små vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111287.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.