Installationsinstruktioner för KURYAKYN Justerbar Passagerare Pegs

Justerbara fotpinnar tillåter motorcykel passagerare ett antal vilande positioner för sina fötter medan ridning. KURYAKYN justerbara passagerare pinnar sträcker sig bort från föraren att tillåta utrymme för stretching sina ben. Pinnarna också rotera framåt och bakåt för att ge ett extra utbud av ridning alternativ. Dessa eleganta och robusta fotstöd är en enkel men ändå mångsidig komplement till alla motorcyklar. Fullt justerbara pinnar som dessa är en särskilt praktisk funktion för längre turer. Saker du behöver
Set av KURYAKYN passagerare peggar
Set Hex skiftnycklar
Standard skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller två halvorna av nya fotpinnen församlingar tillsammans och skruvarna åt sidan. Bestäm vänster och höger sida-sammansättningar genom att lokalisera skårorna på baksidan av varje.
2

Välj en sida att börja. Placera stopp gummi vila, vilket ingår i peg byggsats, i den nedre halvan av anordningen. Placera fliken på stopp i skåran på enheten.
3

Placera toppen och botten av peg montering på aktiemarknaden passagerare ombord bärarm, som ligger på motorcykeln.

4

dit skruvarna som tidigare avsatts med en insexnyckel för att koppla ihop de två halvorna av peg montering. Se till att tapparna är redan innan åtdragning helt.
5

Justera koppling till den position som passar passageraren. För att göra justeringen, flytta knappen på armen till olåst läge och välj en lämplig plats för passageraren. Lås armen för att hålla tappen på plats.
6

Upprepa ovanstående steg för den motsatta sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110784.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.