Hur att byta batteri på en 2007 Harley Sportster XL 883

En modern motorcykel batteri är utformat för att göra tjänst i åratal innan den behöver bytas ut, men flera faktorer kan drastiskt minska livslängden på din XL 883 Sportster batteri. Kallare klimat, upprepade korta turer och långa perioder av inaktivitet kan ladda ur batteriet på kort tid. I värsta fall-scenario, kommer batteriet vägra att hålla en avgift alls om den lämnas i en kraftigt utarmade tillstånd för länge. Byta ett dött batteri kan vara svårt första gången du prova det, men det är enklare än du tror och kan göras på bara några minuter. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
12-volts 12-amp/hour batteri
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss bulten från baksidan av sätet med en stjärnskruvmejsel. Lyft sitsen något och dra den mot bakskärmen tills du kan ta bort den från Harley.
2

Ta bort den vänstra ramen för att komma åt batteriet. Dra upp den vänstra ramen täcka bort från ramen, haka loss det nedre delen av locket från fliken på ramen.
3

Skruva loss bulten från botten av metall batteri rem med en stjärnskruvmejsel. Lyft batteriet remmen tills den kan hakas av från batterilådan.
4

Dra ut batteriet ur facket något för att komma åt batterikablarna. Skruva den negativa batterikabeln s bult först, med en stjärnskruvmejsel och skruva bort den positiva kabelns bult. Dra kablarna från batteriet.
5

Dra ut batteriet ur batterifacket. Skjut en ny 12-volts 12-amp/hour batteri halvvägs in i facket. Anslut batterikablarna, börjar med den positiva kabeln, följt av den negativa kabeln. Dra åt skruven på varje batteri kabel med en stjärnskruvmejsel. Skjut in batteriet helt i batterilådan.
6

ihop batteribrickan, ramkåpa och säte, efter omvänd ordningsföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110055.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.