Honda Shadow specifikation

The Shadow raden av Honda motorcyklar har varit i produktion sedan 1983. Sedan dess har Honda har producerat Skuggor som varierar i storlek från 125 cc till 1800 cc. Skuggor anses vara kryssare stil motorcykel och är byggda för komfort. Den aktuella raden av Shadow motorcyklar är alla 750 cc, men skiljer sig i specifikationerna och standardutrustning. Shadow RS Specifikationer

Honda Shadow RS har en 745 cc, dubbla cylinder, fyra-takts motor. Kompressionsförhållandet hos denna motor är 9,6-1. The Shadow RS: s motorns ventilsystem är en enkel överliggande kamaxel som styr tre ventiler per cylinder. De cylinderloppet av denna motor har en diameter på 3,1 inches, och dess slag kolven är 3 inches lång. Standarden överföring av Honda Shadow RS är en bred-ratio femväxlad manuell som har en kedja slutväxeln. Motorcykelns främre hjulupphängningen är en gaffel, medan den bakre fjädring är dubbla chocker. Den tjänstevikt på denna motorcykel är 507 pounds. Tjänstevikten speglar vikten av cykeln med en full tank, alla nödvändiga vätskor och all standardutrustning. Addera Shadow Phantom

Shadow Phantom också presenterade en 745 cc, dubbla cylinder, fyra-takts motor. Denna motorns kompressionsförhållande är 9.6 till 1 och ventilsystem är en enda överliggande kamaxel. De cylinderloppet av denna motor har en diameter på 3,1 inches, och dess slag kolven är 3 inches lång. Standarden överföring av Shadow Phantom är bred-ratio femväxlad manuell som har en axel slutväxeln. Den främre hjulupphängningen är en patron gaffel, medan den bakre fjädring är dubbla chocker som har en fem-läge fjäder-förspänning justerbar. Hjulbasen av denna motorcykel är 64,5 inches bred. Kantsten vikt Shadow Phantom är 549 pounds.
Shadow Aero

Denna cykel har också Hondas 750 cc, dubbla cylinder, fyra-takts motor . De cylinderloppet av denna motor har en diameter på 3,1 inches och dess slaglängd kolv längd är 3 inches. Induktionen system av denna motor använder en enda konstant vinkelhastighet förgasaren. The Shadow Aero har en kondensator systemet urladdning antändning och det finns två tändstift per cylinder. Det ventilsystem för denna motor är en enda överliggande kamaxel. Standarden transmissionen är en bred-ratio femväxlad manuell växellåda och har en axel slutväxeln. Upphängningssystem för Shadow Aero är identisk med den i Shadow Phantom. Den tjänstevikt på denna motorcykel är 553 pounds.
Shadow Sprit 750

Shadow Spirit 750 har identiska motorer och interna specifikationer Då skugga Aero. The Shadow Spirit 750 är i princip samma cykel som Shadow Aero, bara den inte kommer med samma mängd standardutrustning, vilket är orsaken till dess något ljusare tjänstevikt av 536 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109507.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.