Hur man lyssnar på en iPod på en motorcykel

Motorcyklister utsätts för mycket mer ljud än den genomsnittliga bilen eller lastbilschaufför. Som sådan, använder de ofta metoder för att överrösta buller som bär öronproppar eller lyssnar på musik. Det kan vara farligt om du är en oerfaren förare eller lyssna på musik som är för högt. Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder och kontakta lokala brottsbekämpande att avgöra om det finns lagar som förbjuder bär hörlurar eller öronsnäckor när du kör din motorcykel. Saker du behöver
iPod cykelfästet Heypoker öronsnäckor
iPod
Visa fler instruktioner
1

Öppna klämman på iPod cykelstyret. Vissa fästen har en knopp som du vrider för att öppna medan andra har en spärr som du lyfter.
2

Sätt fästet på motorcykelns styre. Sitt på motorcykeln för att avgöra om fästet är nåbar från en körställning.
3

Stäng klämman genom att dra åt ratten eller stänger spärren.
4

Sätt din iPod i fästet.
5

Sätt dina öronsnäckor till iPod hörlursuttag. Välj sport öronsnäckor som har en svag sug till örat. Detta kommer att hindra dem från att flyga ut när du kör.
6

Sätt ett öronsnäckorna i örat. Detta kommer att blockera ut några av ljud men kommer ändå att du kan känna igen viktiga vägbuller. Alternativt, satte båda öronsnäckor i örat och redogöra för skillnaden genom att sänka volymen.
7

Stoppa in den överskjutande tråd i din jacka eller tröja. Detta kommer att hindra händerna från att trassla i tråden.
8

Anpassa din iPod volym så att du kan höra musiken eller tejpas bok och fortfarande höra ljud från vägen. Aldrig helt blockerar väg buller, vilket kan resultera i en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107679.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.