Hur vill kolla olja i en Harley Davidson

Många motorcykel kurser instruera sina elever för att kontrollera deras motorcykel oljeförsörjning innan varje åktur. Detta är en ganska enkel uppgift för de flesta motorcyklar, men Harley-Davidson-maskiner, som använder tre separata oljetyper, utgör ett ganska unikt problem. Medan motorn oljeförsörjning och transmissionsolja kan kontrolleras enkelt med dopp pinnar inbyggd i filler caps, är den primära enhetens vätsketillförsel endast nås genom att ta bort den primära runda derby lock. Saker du behöver
Handduk
Harley-Davidson 20W50 motorolja
Harley-Davidson primärfluid
Torx-27 skruvmejsel
Harley-Davidson transmissionsolja
Visa fler instruktioner
Kontroll av motorolja
1

Starta motorcykeln. Låt den värmas upp på plats i tre minuter, sedan stoppa motorn.
2

Skruva av locket från den högra sidan av oljetanken, under sadeln. Torka kåpan s oljestickan ren med en handduk.
3

Sätt i oljestickan helt i oljetanken och dra tillbaka det. Ta del av oljenivån i förhållande till Add linjen markerad på oljestickan.
4

Häll 20W50 motorolja i oljetanken s påfyllningsröret att höja oljenivån vid behov. Sätt tillbaka oljestickan och skruva oljepåfyllningslocket på plats. Addera Kontrollera Transmission Fluid
5

Skruva av locket från höger sida av transmissionen enheten. Torka kåpan s oljestickan ren med en handduk.
6

Sätt tillbaka oljestickan helt i transmissionen och ta ut dem. Ta del av oljenivån i förhållande till Add linjen markerad på oljestickan.
7

Häll Harley-Davidson transmissionsolja i växellådans påfyllningsröret att höja oljenivån vid behov. Sätt tillbaka oljestickan och skruva fast tanklocket på plats. Addera Kontroll primärfluiden
8

Skruva derbyt kåpans bultar, med en Torx-27 skruvmejsel. Dra derby locket och dess packning bort från den primära luckan för att komma åt porten kopplingen inspektionen.
9

Titta in i den primära luckan genom kopplingen inspektionslucka. Ta del av den primära vätskenivån i förhållande till botten av den primära s kopplingsaggregatet.
10

Häll Harley-Davidson primära vätska i kopplingen inspektionslucka för att höja vätskenivån till botten av kopplingen montering som behövs.
11

tillbaka derby locket och dess packning på den primära luckan. Dra åt derby bultarna, med en Torx-27 skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107765.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.