Hur sänka en motorcykel med hundben

Motorcyklar är populära fordon att anpassa eftersom de är mycket enkla maskiner och kan vara mycket roligt att köra. En populär modifikation att göra är att sänka cykeln för att ge det en mer aggressiv look. Det finns många olika metoder att göra detta, men på en softtail motorcykel, är ett sätt genom att installera längre hundben på den bakre chock och fjäderpaketet. Detta ger dig samma åkkomfort och resor som stockarna motorcykeln men får du lägre i processen. Saker du behöver
Motorcykel spärr lyft
spännband
Ordet jack
Justerbar hundben kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel set
Blue Gänglåsning
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på hissen, hängande utanför så mycket av den bakre änden av av hissen så det finns gott om spel till den bakre upphängningen. Strap motorcykeln till hissen med hjälp av spärrkonsol spännband. Lyft upp motorcykeln fram bakhjulet är minst 8 inches från marken.
2

Unbolt bakre bakre horn ligger på vänster sida av ramen järnväg, på den nedre delen. Unbolt främre bulten chock montering med en skiftnyckel, ta sedan bort muttern på den andra änden också. Lyft upp den bakre däcket med domkraft tills chock bultar är lösa, sedan bort bultarna för hand. Sänk chock montering ur ramen.
3

isär hundens ben på chocken, som är de långa rören som löper parallellt med den chock som har öglor i ändarna. Sätt den längre eller ställbar hund ben till församlingen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, var noga med att använda blå förening gänglåsande på bultgängorna.
4 < p> Skjut aggregatet upp i ramen. Skruva den övre halvan av enheten i ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Lyft sedan upp bakhjulet med domkraften tills du kan placera den nedre bulten genom den andra änden av hundens ben och chock. Sedan säkra hårdvaran med Ratchet och en skiftnyckel.
5

Sänk cykeln bort av hissen och ta bort spärrning spännband. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107269.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.