Hur du anpassar en Yahama V Star

V-Star har varit en central cykel av Yamahas många år. Detta är flaggskeppet cykel av Yamaha linjen, men den finns i många olika konfigurationer. Med motorstorlekar från 250 till 1300 cc, finns det en V-Star passar förare av alla erfarenheter nivåer. Entry level V-Stars som överkomligt prissatta finns tillgängliga. Detta gör dem till ett bra val för en anpassningsbar cykel. Det är vettigare att köpa en prisvärd cykel och spendera mer pengar på anpassning, än att spendera en hel del på en cykel där du kommer att ersätta många av delarna. Instruktioner
en

Anpassa avgaserna. Att sätta ett nytt avgassystem på en cykel är en av de första saker som många människor gör när du anpassar en motorcykel eftersom du får två fördelar från en modifikation. När du lägger till ett nytt avgassystem till din cykel, ändrar du utseendet på cykeln dramatiskt. Du ändrar också ljudet av cykeln. Det ljud som en motorcykel gör är lika mycket en del av sin personlighet som hur det ser ut eller kör. Du kan köpa skräddarsydda avgassystem för att passa på V-Star cyklar från ett antal återförsäljare, och antingen installera dem själv eller har din motorcykel butik sätta dem på dig.
2

Byt speglarna. Detta är ett prisvärt sätt att lägga till en touch av anpassning till en V-Star, och har fördelen av att vara en anpassning som vem som helst kan utföra hemma.
3

Lägg en anpassad plats till din cykel. Du kan köpa en stol som är gjord för din cykel, få en skräddarsydd eller återskapa den ursprungliga stolen till nya specifikationer. För att återskapa den ursprungliga sätet, bara beröva täcker och skummet från sätet och använda den ursprungliga sätesskålen som bas för din nya skum och täckning. Om du kommer att få anpassad färg för din cykel, kan en anpassad stol vara ett bra komplement till de färger eller mönster som du implementerar i färgen.
4

Få en anpassad färg jobb om du kan råd. Ingenting kommer att ställa din cykel helt bortsett från alla de andra V-Stars på vägen än en lack som endast du besitter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110023.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.