Hur man reparerar urblekt Motorcykel Skärmar

Allt bleknar med tiden, och tyvärr är din motorcykel inget undantag. Med framstegen inom modern teknik, är det troligt att din väl underhållen motor kommer att överleva din färg. Det är inte alltid nödvändigt att ha någon annan göra något du kan göra själv när solen och vädret konspirerar för att göra färgen på din fendrar blekna. Allt du behöver är en plan och bra förberedelser. Saker du behöver
Wax och fett remover för billack
320 - till 400-grit våtslippapper
Katalyserad inglasning spackel (tillval) katalog Respirator
Sealer primer
Paint
tyngdkraften HVLP (hög volym lågt tryck) måla pistol
Munstycken och tips för måla pistol
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Ansök vax och fettborttagningsmedel enligt tillverkarens instruktioner. Torka ordentligt innan du fortsätter. Grov upp ytan på dina fendrar med 320 - till 400-grit våtslippapper, var noga med att torka av all sand bort innan du fortsätter
2

Ansök katalyserad inglasning kitt enligt tillverkarens anvisningar om du har. fick skador på dina fendrar. Det är vettigt att lappa små repor och märken innan ommålning. Om du gör ett bra jobb, ingen kommer någonsin veta att det var skadad. Låt spacklet torka helt innan du fortsätter.
3

Sätt på din respirator så att du inte andas skadliga ångor. Applicera därefter en god kvalitet sealer primer över hela ytan på din fender, och se till att följa tillverkarens anvisningar. Låt torka helt.
4

Fäst lämplig spets och /eller munstycket till din tyngdkraften HVLP måla pistol innan du lägger färgen i vapnet. En tyngdkraften HVLP pistol gör den mest effektiva användningen av din färg och slösar mycket mindre genom overspray än en konventionell pistol skulle. Gravitationsmatningsmekanismen innebär att du inte heller kommer att ha en liten mängd färg fastnat i botten av din tank som din hävert bara inte tycks kunna suga ut.
5

Spray några testa måla på en skrot bit tidningspapper, kartong eller något annat som du inte bryr dig om. Öva tills du är bekväm med att göra en smidig, även sopa av färg över ytan. Det är bättre att slösa bort en liten mängd färg för att se till att du får det resultat du vill ha än att behöva tömma misstag måla upp dina fendrar. Låt torka helt.
6

Paint 03:57 rockar på dina fendrar, så att var och en att torka ordentligt mellan strykningarna.
7

Applicera 04:57 lager av klar lager över toppen av din färg. Se till att dessa rockar också torka ordentligt mellan sprayer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106448.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.