Kostnaden för att installera Bromsbelägg

Motorcykel bromsar är en viktig del av säker ridning . De bär ner över normal användning och kommer att behöva bytas ut . Kostnaden för att ersätta dem är beroende av flera faktorer . Bromskloss Replacement

flesta nya motorcyklar använder en disk bromssystem . Disk bromsbelägg kommer att kosta från $ 55 till $ 75 för de främre och bakre bromsarna . Äldre motorcyklar använder ofta en trumma bromssystem . Några nya motorcyklar kommer att använda trumma bromsar för bakhjulet . Dessa tenderar att vara mer kostsamt och kommer springa runt $ 50 för den bakre .
Rotor ersätter

I de flesta fall kommer rotorer behöver inte utbyte under normalt slitage . Även om du har försummat byta bromsbeläggen , kan detta orsaka allvarliga skador på rotorn . Rotor kan kosta från $ 70 till $ 110 dollar , beroende på motorcykeln modellen .
Mekaniker Broms Repair Service

Att din bil till en mekaniker som skall betjänas kan bli mycket dyrare än att serva den själv . Du kan räkna med att betala allt från $ 150 till $ 500 för en broms jobb . Detta är beroende av villkoret av kuddar , rotorer och bromsslangar , samt kostnaden för arbetskraft . Du kanske vill överväga att föra någon kunnig i motorcykeln fältet när det handlar reparationsverkstäder . Detta kommer att bidra till att undvika att överdebiterat för tjänsten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107554.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.