Hur göra om en motorcykel Seat

Effekterna av tid och väder kan ta en vägtull på din motorcykel säte, eller mer specifikt, dess sittunderlag. Den typiska sittunderlag är tillverkad av hållbara material, såsom marin-grade vinyl eller läder. Även dessa klädslar kan överleva i många år, inte knäcka de så småningom eller riva, exponera det inre sätet skummet till elementen. Om den lämnas i detta tillstånd, kommer skummet försämras till den grad att stolens plast pan är utsatt, lämnar ryttaren i en obekväm situation. Lyckligtvis kan de flesta motorcykel säten repareras och återvinnas. Saker du behöver
Startnyckel
Allen skiftnycklar
Flat skruvmejsel
Staple avdragare
skum med öppna celler
Sax
Kontakta spraylim iPhonen täcker ersätter sits
Kläder torrare
Elektriska häftpistol
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen från motorcykeln med tändningsnyckeln eller genom att ta bort stolens bultar med en insexnyckel. Ta bort alla monteringsverktyg och gångjärn från botten av sätet.
2

Bänd bort häftklamrar som håller klädseln till botten av sätet pan med en skruvmejsel eller en stapelvara avdragare. Dra gamla sittunderlag off av sätesplattan.
3

Fyll i skadade områden i stolens skumskiktet med bitar av skum med öppna celler. Skär skummet att forma med en sax. Spraya botten av skummet med en kontaktlim och låt den inställd för en minut. Tryck tillskuret skum bit in i den skadade delen av stolens skum.
4

Placera den nya klädseln i en kläder torrare i fem minuter för att hjälpa lockets material stretch lätt. Ta bort locket från torrare och placera den omedelbart över sittunderredet.
5

Dra klädseln över ett av hörnen på sittunderredet. Staple locket till botten av sittunderredet med en elektrisk häftpistol. Dra sittunderlag tätt över den intilliggande hörn sätestråget och häfta locket till sittunderredet.
6

Fatta sittunderlag några inches bort från den första häftade hörnet. Dra sittunderlag tätt över sidan av sittplattan och häfta det på plats. Upprepa på motsatt sida av sätet. Fortsätt att dra och häfta sittunderlag i sittunderredet, omväxlande från sida till sida tills hela klädseln har säkrats på sätet.
7

Installera fästena eller gångjärn bort tidigare. Montera tillbaka sätet på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107486.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.