Hur man gör LED Motorcykel Blinkers

LED motorcykel blinkers är ljusare, och som ett resultat säkrare än traditionella glödlampor blinkers. Men de har också konsekvent visat sig hålla längre än vanliga glödlampor. Installation av byte LED-lampor är enkel och snabb, till skillnad från när LED motorcykel belysning infördes. Då var det nödvändigt att bygga om elsystemet på motorcykeln för att använda LED-lampor. Saker du behöver
Liten spårskruvmejsel
dielektriskt fett
Visa fler instruktioner
1

Ta bort objektivet blinkers genom att skruva loss de två små hållare skruvarna som sitter i lins. Signalen Linsen är försedd med en gummipackning för att förhindra att vatten kommer in i lamphuset, så när skruvarna tas bort, dra ut objektivet ur huset och bort från packningen.
2

Ta beståndet blinkers lampan genom att trycka in den och vrida den moturs. Detta kommer att lossa glödlampan från sockeln så att du kan dra ut den.
3

Applicera en liten mängd dielektriskt fett på uttaget av LED-lampa för att förhindra att fukt tränger in och korroderande den elektriska anslutningen. Vrid LED-ljus i en medurs tills den klickar på plats i sockeln.
4

tillbaka objektivet bakljus, och sätt tillbaka skruvarna som håller fast den på plats på blinkers huset.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110714.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.