Hur man tar bort Tank Emblem

Det finns ett par anledningar du kanske vill ta bort emblem på motorcykelns bensintank. Kanske föredrar du en ren look utan emblem alls, eller kanske du vill ta bort de befintliga emblem och anpassa din cykel med några du har valt själv. Oavsett om du vill ta bort metall emblem eller klistermärke-typ dekaler från motorcykelns bensintank, kan du följa samma gör-det-själv-metoden. Det är inte svårt att göra, men tar lite tid, omsorg och tålamod. Saker du behöver
Hårtork
Tandtråd
WD-40 eller liknande
mjuk trasa
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1 < p> Park din motorcykel ute i solen. Se till att solen skiner direkt på emblem eller dekal du vill ta bort. Låt den bli varm i solen i 20 till 30 minuter. Värmen kommer att hjälpa mjuka upp emblemet: s limmet.
2

Spray eller torka av dekal med WD-40 eller lim remover. Om du tar bort en metall emblem, spraya WD-40 bakom emblemet så att den når limmet. Se till att inte få för mycket WD-40 på motorcykelns färg.
3

Ställ din hårtork på hög. Blåsa varm luft på emblemet eller dekal under några minuter, tills limmet har mjuknat ytterligare. Använd inte en värmepistol för detta steg, eftersom varmluftspistoler blir så varma att de kan skada lacken på din motorcykel. En hårtork kommer att få tillräckligt varmt för att mjuka upp limmet, men inte så varm att den smälter eller bubbla färgen.
4

Sätt en längd av tandtråd bakom emblem eller dekal. "Saw" tandtråd och tillbaka, försiktigt, för att skära igenom limmet och helt ta bort emblemet. Om limmet svalnar och börjar stelna, ge det en chans med hårtork.
5

Torka upp eventuellt kvarvarande klister med WD-40. Buff försiktigt med en mjuk trasa.
6

sandskädda lite tvättsprit på en ren fläck på duken, sedan använda den för att torka bort eventuell kvarvarande WD -40. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108976.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.