Vance & Hines Double Barrel Installationsinstruktioner

Motorcyklar är utrustade med en uppsättning av standard avgasrör. Efter-marknaden rör - för att förbättra prestanda och skapa en starkare, djupare ljud - är ett billigt komplement till beståndet avgassystemet. Eftermarknaden avgassystem varierar i pris och kvalitet. Den Vance & Hines Double Barrel avgassystem omdirigerar avgaserna ut den högra sidan av motorcykeln - ett rör ovanpå den andra. Saker du behöver
mjuk trasa eller handduk
tuschpenna
Skruvmejsel
Standard skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Avinstallera beståndet avgassystem systemet från din motorcykel enligt din instruktionsbok.
2

Ta bort värmesköldar och header från förpackningen och försiktigt plats på en mjuk trasa eller handduk. Med en tuschpenna, markera platser på utsidan av värmesköldar där slangklämmorna med slinga genom monteringsklämmorna.
3

installera värmesköldar genom att skjuta dem på huvudet montering. Anslut värmesköldar aggregatet med slangklämmorna - # 20 för header rör och # 28 för halsdukar. Dra åt skruvarna i klämmorna med en skruvmejsel. Säkerställa skruvhuvudena är åtkomliga för senare justering av avgassystemet.
4

Skjut avgasporten fläns på huvudet röret. Installera sedan låsringen för hand från beståndet avgassystemet tidigare avlägsnats.
5

Fäst den medföljande fäste med fyra flänsskruvar och dra åt med en skiftnyckel. Fäst de medföljande mutterplattorna genom att skjuta dem i fästena på baksidan av varje ljuddämparen. Dra inte åt.
6

Installera avgassystemet i den bakre avgasporten och sedan fronten. Fäst fästet till grenröret - med medföljande flänsskruvarna - till den nedre ramen skenan på höger sida av motorcykeln. Dra inte åt flänsbultarna.
7

Dra åt flänsbultarna på avgasporten och fästbultar fäste med en skiftnyckel.
8

Skjut värmesköldar för ljuddämparen på kroppen. Värmeskölden stämplas med "Vance & Hines 'logotypen ska vara på topp ljuddämparen. För att säkerställa jämnhet av värmesköldar, se skärmarna sträcker sig ungefär ½-tums förbi ljuddämparna.
9

Dra åt alla slangklämmor med en skruvmejsel. Säkerställa jämnhet värmesköldar vid åtdragning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110670.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.