Hur Ship ett Motorcykelmotor i en låda

Om du har en motorcykel motor, kanske du upptäcker att du behöver frakta det. Du kan försöka skicka det till en eftermarknad verkstad eller outfitter att ha lite arbete gjort det, eller så kan du sälja den och ha den noterade på en auktion webbplats. Hursomhelst, måste du veta rätt metoder för att leverera din motorcykel motor. Eftersom motorcykel motorer är relativt små jämfört med en bil eller lastbil motor, de är lite lättare att frakta. Open-trälådor är den bästa fraktsätt eftersom många frakt avlastare acceptera det. Dessa dagar, speditörer vilja kunna se vad de skickar. Saker du behöver
Stor, kommersiell storlek rulle plastfolie
Kartong
Förpackning Fluid tejp
tömmer behållare
bit plywood
(3) 2-by-4 tum styrelser
Drill
Kedjor med bultar och låsmuttrar
Hammer
Nails
Visa fler instruktioner
1

Töm all vätska från motorn. Se till att du tömmer olja och vatten /frostskyddsmedel från motorn. Det är viktigt att undvika att spilla eftersom det kommer att orsaka dig en enorm böter.
2

Täck några vassa hörn eller peta delar med kartong och packtejp. Du kan behöva lägga bitar för att göra dem tjockare.
3

Sjal din motor helt med plastfolie. Använd hela valsen vid behov. Du måste svepa runt hela motorn.
4

Klipp din plywood ca 8 till 10 inches större än din motor. Detta kommer att vara vad din motor sitter på.
5

Klipp din 2-by-4 tums styrelser till bredden av plywood, 8 till 10 inches lång.
6

Fäst varje 2-by-4 till en sida av plywood med en hammare och spik. Se till att du fäster en 2-by-4 till toppen och botten av plywood, och en i mitten.
7

Vänd på plywood över. Borra hål i vart och ett av hörnen, på vänster och höger sida, och i mitten. Dina hål bör vara tillräckligt stor för att gänga dina kedjor genom att se till att det finns tillräckligt, men inte för mycket utrymme mellan kanten av plywood och hålet.
8

Thread kedjorna till hålen på vänster sida av plywood spjällåda, med skruvarna och låsmuttrar. Du kommer att fästa bultar och muttrar från en länk i kedjan slut till en annan länk på den del av kedjan som kommer att gå över motorn.
9

Dra dina kedjor över motorn. Fäst kedjorna, bultar och muttrar på samma sätt som i steg 7. Kontrollera att kedjorna dras tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106353.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.