Typer av Hy- Vo motorcykel kedjor

Hy- Vo ( hög hastighet och evolventkugge ) kedjan är en specifik typ av inverterad tand kedja , eller tyst kedja , som används för att driva kamaxlarna hos många medelstora till stora motorcyklar och andra fordon . Det används också för överföring - fallet enhet av fyra - hjulsdrivna fordon och som den primära enheten mellan motor och växellåda . Det finns endast en typ av Hy- Vo kedja , tillverkad av Borg-Warner Automotive Inc. Hy- Vo Construction

Hy- Vo tysta kedjor är gjorda av metallplåtar och stift . Hy - Vo kedjedelning varierar från 9,52 mm till 50,8 mm i bredd . Hy - Vo kedjorna görs med runda stift , eller d - formade stift . Kedjehjulet i en Hy- Vo tyst kedja är formad som ett kugghjul . Standard kedja tänder är raka , medan Hy - Vo kedjan kuggar är svagt rundade .
Hy - Vo Appar

Hy - Vo tysta kedjorna är installerade kamaxlarna i mid - till stora motorcyklar och fordon . Hy - Vo kedjorna kan användas som en direkt ersättning för en lager motorcykel rullkedja , som tjänar som en eftermarknad uppgradering på en motorcykel med höga prestanda kamaxel att öka kedjans spänning kapacitet . Hy - Vo kedjorna är lämpliga för snabba överföringar .
Hy - Vo Fördelar

Hy - Vo -kedjan har ett större antal tänder i kedjehjul . Använda en Hy - Vo -kedjan i en motorcykel kamaxel kommer att kraftigt minska chordal handling , vibrationer och allmänt buller i kedjan medan motorcykeln är i drift . Hy - Vo kedjor är idealiska för användning i hög hastighet växellådor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109844.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.