Hur man byter 2005 Fat Pads Boy Broms

Byta ut bromsbeläggen i din 2005 Fat Boy motorcykel är inte en mycket svår process om du har praktisk erfarenhet av motorcykel reparation och du har en grundläggande förståelse för hur dina bromsar in upp. Eftersom alla bromsbelägg slits så småningom, är det också en stor procedur att veta, speciellt om du vill behålla lite pengar i fickan i stället för att ge den till en motorcykel tekniker i butiken. Saker du behöver
Torx bit Hylsnyckelsats
Center stå
polygriptång
butik trasa
Momentnyckel
Bromsvätska
Visa fler instruktioner

1

Park din motorcykel och placera den på centralstödet.
2

Ta bort de två Torx huvudet bromsok fästskruvar från skivbromscaliper med socklarna. Dra bromsok fram tills den kommer ut.
3

Täck bromsok med en trasa och skjut in kolven i bromsoket med tången glidled.
4 < p> Lossa kuddar från stålet klämmorna och slammerförhindrande våren, sedan dra dem ur bromsok fästet och kasta dem. Sätt i de nya kuddar i samma situation som de ursprungliga kuddar var i.
5

Skjut tjocklek över dynorna och skruva bromsok i place.Torque bultarna till 25 fot-lbs. med momentnyckeln.
6

Läs nivån i bromsvätskan inuti den bakre huvudcylindern. Pumpa din bakre bromspedalen upprepade gånger tills bromsen är fast. Vänta fem minuter och tryck ner igen på bromspedalen gång. Om du märker att pedalen inte går ner så långt som det var innan, och fortsätt sedan till nästa steg. Annars fortsätter du till steg 8.
7

Lokalisera avluftningsventilen på bromsoket och öppna den. Tryck och håll ned den bakre bromspedalen, Stäng avluftningsventilen och sedan släppa upp bromspedalen. Upprepa tills luften blöder ut helt och den bakre bromspedalen är fast när du trycker det.
8

Testa dina bromsar innan du använder din motorcykel. När du får tillbaka ut på vägen, kör långsamt i början för att se till att bromsarna fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109547.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.