Hur man installerar Harley sadelväskor

Harley Davidson är ett välkänt motorcykeltillverkare i USA. Harley tillverkar flera olika modeller av motorcyklar och erbjuder ett komplett sortiment av OEM anpassade delar för allt från förbättrad prestanda till estetik. Ingår i raden av OEM delar är sadelväskor, som ansluter till sidorna av din bakskärm, så att du kan lagra små föremål under transporten. Du kan installera Harley eftermarknaden saddlebags själv med några verktyg. Installationen är komplicerat och några motorcyklar kräver att du använder en sväng kit signal omlokalisering innan påsen installation. Ta din cykel till din lokala Harley återförsäljare om du är obekväm installera sadelpåsen kit. Saker du behöver
Motorcykel stativ
hydraulisk domkraft
4-by-4 trästycke
Ratchet
sadelväska kit
Visa fler instruktioner
1

Park Harley på plan mark och stäng av motorn. Låt motorn svalna för att undvika brännskador när du installerar sadelväskorna. Ta bort sätet, enligt din bruksanvisning anvisningar, och koppla den negativa batterikabeln, med hjälp av en skiftnyckel.
2

låsa framhjulet på plats med hjälp av en motorcykel stativ.

3

Placera en hydraulisk domkraft under botten av motorn. Placera en platt stycke 4-by-4 trä på toppen av hydraulisk domkraft och sakta höja den bakre änden av motorcykeln 3 till 4 inches från marken för att ge mer utrymme att arbeta i mellan bakhjulet och stänkskärmen. Träet skyddar också botten av motorn.
4

Ta bort den övre chock monteringsbult på varje sida av den bakre stänkskärmen, med hjälp av en spärrhake. Monteringsbulten ligger på utsidan av stänkskärmen och förbinder absorbatorn motorcykel chock, vilket gör att du tillräckligt med utrymme för att passa Sexkantplaatskruv från sadelpåsen satsen bakom framskärmen. Från
5

Insert inom fender den Sexkantplaatskruv från sadelpåsen satsen genom det främre hålet på fender support.
6

Håll bulten på plats inom fender med en insexnyckel och infoga dockning-punkten bit på bulten, breda änden först. Placera metall spacer på bulten, följt av sadelpåsen bussningen med den lilla änden vänd utåt. Dra bussningen, med hjälp av en öppen nyckel. Upprepa proceduren på den andra sidan av fender.
7

Infoga inifrån fender en andra Sexkantplaatskruv från sadelpåsen satsen genom det bakre hålet på fender support. Upprepa steg 6 för bulten, installerar framåt dockning-punkten bit, metall spacer och saddlebag bussning. Dra bussningen med hjälp av en öppen nyckel. Upprepa på den andra sidan av fender.
8

tillbaka chocken monteringsbulten på varje sida av fender, återansluter stötdämparen.
9

Sänk hydraulisk domkraft , flytta den åt sidan och ta bort virket.
10

Installera sadelväskor direkt på fender support, rada upp de två clipsen i sadelväska med sadelväska bussningar på sexkantskruvarna.

11

Öppna sadelväskor och skruva en gängskyddsdonet ur satsen på sadelväska fästskruvar för att eliminera risken för skador vid nå in i sadelväskor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110113.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.